Фундаментални истини, които са измислени наскоро

Фундаментални истини, които са измислени наскоро

Когато нещо бъде измислено, често неговият изобретател се опитва да втълпи на хората, че винаги го е имало. Примери за това има много. Така например производителите на диамантени пръстени ги рекламират така, сякаш са вековна традиция

1

Тийнейджъри

Тийнейджъри - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Тийнейджъри. Материали за Тийнейджъри от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Тийнейджъри.
Тийнейджъри - Чудо: Тийнейджър оцеля 42 минути под вода

Чудо: Тийнейджър оцеля 42 минути под вода

13.06.201521096

Италиански тийнейджър направи истинско чудо, като успя да оцелее, след като прекара цели 42 минути под вода. Щастливецът е 14-годишния Микеле, съобщават италианските медии, които спестяват фамилията на момчето.

Тийнейджъри - Хейли Окинес – тийнейджърката, починала като старица

Хейли Окинес – тийнейджърката, починала като старица

08.04.2015218909

На 17 години почина британката Хейли Окинес, която заради рядко заболяване, изглеждаше и боледуваше като 100-годишна баба. Заради заболяването си Хейли старееше 8 пъти по-бързо от нормалното.

Тийнейджъри - Затлъстяването при момчета e заради липса на сън

Затлъстяването при момчета e заради липса на сън

04.04.201402504

Според последни проучвания затлъстяването при момчетата в тийнейджърска възраст е свързано най-вече с липсата на сън. Все още не е ясно на какво се дължи, защото това не важи за момичетата.

Тийнейджъри - Значение на детските сънища

Значение на детските сънища

01.06.201303050

Детските сънища са много различни от сънищата на възрастните хора и значението им е с различен смисъл от това на сънищата на големите.