Виж твоя талисман според датата на раждане

Виж твоя талисман според датата на раждане

Според някои окултни практики човек може да подобри късмета си и да се избави от зли помисли и магии с помощта на талисмани, представляващи животни, растения, минерални камъни (или метали). За да се радвате на тяхната закрила, трябва просто да узнаете кои

1

Талисман според зодията

Талисман според зодията - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Талисман според зодията. Нашите статии за Талисман според зодията от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Талисман според зодията.
Талисман според зодията - Амулети според зодията

Амулети според зодията

26.02.2012941753

За всяка зодия има подходящ амулет, който отговаря на специфичните и особености. Вижте какъв амулет трябва да притежава всеки един от зодиакалните знаци.

Талисман според зодията - Талисманите на Земята

Талисманите на Земята

06.06.2011622697

Всеки, роден под знака на някоя от земните зодии, трябва да си избере камък за талисман взависимост от датата, на която е роден. Щастливият камък на Телеца е сапфир, на Девата - яспис.

Талисман според зодията - Дървени талисмани за късмет

Дървени талисмани за късмет

23.03.2011014052

Ромбовидна брошка от липа улеснява общуването с хората, а Девите стават по-здрави, ако носят плочка от липа върху бяло шнурче. От дъб се прави талисман за късмет.