Защо не сънувам?

Защо не сънувам?

Добрият сън е фундаментална част от човешкото здраве. Именно чрез спането тялото ни се възстановява, отпочива, а в този период се извършват и някои жизненоважни процеси.

1

Сънища

Сънища - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Сънища. Материали за Сънища от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сънища.
Сънища - Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

02.08.20190925

Някой смятат, че честите кошмари са знак за наближаваща болест, но повечето научни изследвания са категорични, че спите ли лошо вечер, вероятно е да страдате от разстройство на психиката.

Сънища - Ето какви са сънищата на творческите личности

Ето какви са сънищата на творческите личности

21.07.20190958

Човешките сънища не са напълно изследвано поле, макар и да са вълнували хората още от Древността. Група учени от университета Хайнрих Хайне обаче смятат, че са открили модела на сънищата на творческите хора.

Сънища - Ето как да запомните онова, което сънувате

Ето как да запомните онова, което сънувате

15.07.20190480

Случвало ли ви се е да се събудите и да помните онова, което сте сънували? А, осъзнавате ли, че сънувате по време на самия сън? Хубаво или не е да помним сънищата си и по-точно усещанията от тях? О

Сънища - Любовната символика на цветовете в съня

Любовната символика на цветовете в съня

07.07.201901295

Цветните сънища обикновено се наблюдават при по-малко хора. Но също като черно-белите крият определена любовна символика.

Сънища - Сънища с части от лицето

Сънища с части от лицето

22.06.20190798

Ако видите лицето си по-пълно насън, не се тревожете. Това означава, че ще ви споходят по-добри дни и вероятно ще се замогнете.

Сънища - Ето какво разкриват вашите сънища за храна

Ето какво разкриват вашите сънища за храна

14.06.20190789

Каква е ролята на храната в сънищата ни и как да тълкуваме появата на някои популярни хранителни продукти в нашите преживявания по време на сън?

Сънища - Ето защо по-често сънуваме кошмари в горещините

Ето защо по-често сънуваме кошмари в горещините

09.06.20190481

Хората по-често сънуват кошмари, отколкото приятни сънища, а кошмарите се засилват пропорционално с повишаването на температурите, категорични са учени. Ето защо горещините ни карат по-често да сънуваме кошмари.

Сънища - Обърнете особено внимание на тези сънища!

Обърнете особено внимание на тези сънища!

06.05.201901252

Сънищата ни пренасят в един различен свят. В някои случаи те са просто спомени на наши преживявания или отражение на желанията ни. Но много често сънищата са някакво предсказание.

Сънища - Бял кон в съня? Какво символизира

Бял кон в съня? Какво символизира

20.04.20190375

Нека видим какво символизира това красиво и благородно животно, появявайки се в съня. Проучванията показват, че сънищата, в които присъстват коне са често срещани и е по-вероятно те да бъдат сънувани от жени.

Сънища - Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

Сънуваш постоянно кошмари? Значи е време за промяна

22.01.201901873

Усещането за липса на независимост, за некомпетентност или неразбиране са едни от основните причини за появата на кошмарите. Замисли се!