Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

Какво показват вашите най-големи кошмари за здравето ви

Някой смятат, че честите кошмари са знак за наближаваща болест, но повечето научни изследвания са категорични, че спите ли лошо вечер, вероятно е да страдате от разстройство на психиката.

1

Събуждане през нощта

Събуждане през нощта - Последните текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Събуждане през нощта. Нашите статии за Събуждане през нощта от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Събуждане през нощта.
Събуждане през нощта - Ако се будите по едно и също време вечер, вижте какви проблеми имате

Ако се будите по едно и също време вечер, вижте какви проблеми имате

07.10.201705385

Вътрешният ни часовник използва всеки метод, за да ни сигнализира за проблеми от физическо и духовно естество. А ако със съзнанието си отричаме тревогите си, то организмът ни ще използва подсъзнанието.

Събуждане през нощта - Ако се събуждате често през нощта, направете това!

Ако се събуждате често през нощта, направете това!

08.07.2017011279

Ако ви се случва да се събудите посред нощ и след това ви е трудно да заспите, то е защото се спирате на грешните методи, които би трябвало да ви връщат обратно съня, но вместо това ви разбуждат.

Събуждане през нощта - Защо се събуждаме през нощта

Защо се събуждаме през нощта

10.07.2013045801

Ако се събуждате през нощта, това се дължи на генетичния опит, натрупан през вековете. Преди изобретяването на електрическата крушка хората спяли по няколко часа, събуждали се и пак заспивали.

Събуждане през нощта - Няколко съвета как да заспите

Няколко съвета как да заспите

24.10.201209205

Много често безсънието се дължи на преяждане. Затова вечерята трябва да бъде лека и да се поема най-малко два часа преди лягане за сън.