Суеверните хора са дълголетници

Суеверните хора са дълголетници

3

Хората, които живеят в постоянен страх заради различни видове суеверия, имат шанса да живеят много по-дълго от тези, които не вярват в бабини деветини.

1

Суеверни хора

Суеверни хора - Актуални заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Суеверни хора. Нашите статии за Суеверни хора от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Суеверни хора.
Суеверни хора - Суеверията за петък 13-ти

Суеверията за петък 13-ти

13.07.2018137396

Петък 13-ти или наричан още черен петък, често предизвиква неясен и необясним страх сред хората. Коренът на страха от числото 13 препраща към Тайната вечеря.

Суеверни хора - Поверия, предсказващи, че ще срещнете любовта скоро

Поверия, предсказващи, че ще срещнете любовта скоро

17.03.201804083

Поверия има посветени на всяка сфера от човешкия живот и любовта не е изключение. В следващите редове ще ви припомним най-популярните романтични поверия от цял свят. Вижте ги и разберете кога според народните вярвания любовта се е запътила към вас.

Суеверни хора - Суеверия за всеки ден и всеки случай

Суеверия за всеки ден и всеки случай

20.05.2014022998

Вярвате или не в народните поверия и суеверия, те ни съпътстват от дълги години. Кога не трябва да давате пари на заем, защо да не давате игла и конец.

Суеверни хора - Пет вечни суеверия

Пет вечни суеверия

06.04.2014015182

Всъщност суеверията са толкова много и наистина, макар да твърдим, че не вярваме в такива неща, все има нещо, което всеки от нас прави и което е свързано със суеверие, макар и да не го осъзнаваме.

Суеверни хора - Суеверията, от които не можем да се отървем

Суеверията, от които не можем да се отървем

26.04.201304524

Има суеверия, залегнали толкова дълбоко в нашите представи и ежедневие, че даже въобще не ги забелязваме. Често изпълняваме тези свещени ритуали, без дори да се замислим за причината да го правим.