Как да се избавим от нощните кошмари?

Как да се избавим от нощните кошмари?

18

Милиони хора страдат от хронични нощни кошмари и не просто лоши сънища, а ужасяващи и шокиращи сънища. Как да се предпазим от среднощни стряскащи кошмари.

1

Страшни сънища

Страшни сънища - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Страшни сънища. Любопитни статии за Страшни сънища от древността до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Страшни сънища.
Страшни сънища - Защо не всички сънуват кошмари

Защо не всички сънуват кошмари

14.05.201405315

Пациентите, които страдат от REM разстройство, се държат агресивно с околните. Eдин докато спял пробил стената над спалнята, друг започнал да стреля, трети се опитал да скочи през прозореца.

Страшни сънища - Как да се избавим от хроничните кошмари

Как да се избавим от хроничните кошмари

05.12.201303120

Резултатите от последните проведени изследвания са показали, че 5 процента от населението почти всяка вечер сънуват кошмари без да имат някакви травми или психически заболявания.

Страшни сънища - Сънищата могат да предскажат бъдещи болести

Сънищата могат да предскажат бъдещи болести

17.11.2012013999

По характера на сънищата могат да се поставят диагнози и дори да се предскажат бъдещи болести. Съвременната медицина е открила връзка между заболяванията на човека и характера на неговите сънища

Страшни сънища - Кошмарите са... полезни

Кошмарите са... полезни

25.11.2009011451

Когато сънуваме кошмари, се отърваваме от ненужната информация, която сме натрупали през деня. В паметта има прекалено свободно пространство и мозъкът чисти през нощта това, което е маловажно.