Косите ти ще настръхнат от тези страховити истории с деца

Косите ти ще настръхнат от тези страховити истории с деца

Децата обичайно се възприемат като най-чистите и невинни създания, които ни зареждат с положителни емоции и ни дават сили да продължим напред в трудните моменти. Понякога обаче техният образ може да бъде и зловещ.

1

Страховити истории

Страховити истории - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Страховити истории. Нашите статии за Страховити истории от Средновековието до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Страховити истории.
Страховити истории - Зловещите истории, които ще ви побъркат от страх

Зловещите истории, които ще ви побъркат от страх

30.10.20171817

Дори и да не сте от хората, които празнуват Хелоуин, не пропускайте да погледнете страха в очите, каквато е и целта на празника, със смразяващите истории, които сме събрали за вас.

Страховити истории - Страховити български истории

Страховити български истории

26.01.201625826

Девойките били сериозни и прекарвали почти цялото си време, учейки. Във въпросната вечер младите дами имали намерение да посетят голям купон, но малко преди да тръгнат, едното момиче се оплакало от главоболие.

Страховити истории - Най-прокълнатите места в България

Най-прокълнатите места в България

08.10.20132758808

Като всяко друга страна по света и в България могат да се посочат места, които се смятат за призрачни и прокълнати. Тези места за забулени в мистерия, а жителите им разказват страховити истории за тях.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни