Престъплението от страст, което разтърси Холивуд

Престъплението от страст, което разтърси Холивуд

През 1910 година Холивуд е бил далеч от сегашния си блясък, но дори и в тези години всеки е мечтаел да стане известен. Заедно с продуцирането на първите филми обаче, периодът на ранния Холивуд се свързва и с едно разтърсващо убийство. . .

1

Страст

Страст - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Страст. Материали за Страст от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Страст.
Страст - Притчата, която показва разликата между страстта, любовта и обичта

Притчата, която показва разликата между страстта, любовта и обичта

07.07.201702296

Да обичаш някого не е същото, както когато те привлича или пък си влюбен в него. Разликата между тези три силни чувства ще ви покаже мъдрата притча за ученик и неговият учител.

Страст - Зеленооките са упорити, чернооките - страстни

Зеленооките са упорити, чернооките - страстни

31.10.2011010632

Зеленооките хора са реалисти и упорито гонят целите си. Хората с черни и кафяви очи са страстни и пълни с енергия. Хората със сини очи са чувствителни и раними, мечтатели и романтици.

Страст - Оправданията и борбата с тях

Оправданията и борбата с тях

06.09.201102053

Не търсете оправдания, за да не свършите това, което е необходимо или за което мечтаете. Помнете, че най-великите хора са разполагали само с двадесет и четири часа в денонощието.

Страст - Огледало на душата

Огледало на душата

13.04.2011013644

По формата, чертите на лицето и дори по бръчките може да се разкрие всичко за характера на човек. Според физиогномиката раздвоената брадичка при мъжете издава страст.

Страст - Божури в спалнята разпалват страстта

Божури в спалнята разпалват страстта

11.03.201103372

Картина с изображение на божури, закачена в спалнята, ще разпалва страстта. Тази картина е добре да се махне след една година и да се замени с изображение на рози.

Страст - Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Огнените цветове зареждат със страст и енергия

03.03.201103867

Червеното, жълтото, охрата и цветът на чая и кафето зареждат с чувственост и страст и спомагат за възраждането на горещите отношения с партньора.

Страст - Антилопа в съня ви вещае край на любовта

Антилопа в съня ви вещае край на любовта

11.11.20100882

Ако млада жена види тичаща антилопа в съня си, това предвещава край на страстна любов. А ако я види някой друг, означава, че летвата на амбициите му ще се вдигне много високо.