Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

Защо странните сънища ни тресат по пълнолуние

Установено е, че дните от седмицата и сезоните по никакъв начин не влияят на съдържанието на това, което сънуваме. Но в дните и по време на пълнолуние те се променят и стават, меко казано, странни.

1

Странни сънища

Странни сънища - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Странни сънища. Материали за Странни сънища от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Странни сънища.
Странни сънища - Учени откриха какво провокира странните сънища

Учени откриха какво провокира странните сънища

11.04.201403348

Експерти от британския университет в Хертфордшир стигнаха до любопитното заключение, че най-необичайните, ярки и странни сънища се сънуват при пълнолуние.

Странни сънища - Нелогични сънища

Нелогични сънища

10.12.201208252

Всеки от нас сънува или е сънувал. Но сънищата не са ли винаги тъй странни. Може би самите ние живеем в сън, а реалността е от другата страна.

Странни сънища - Луната и нейното значение в нашите сънища

Луната и нейното значение в нашите сънища

29.10.2012040497

Луната отговаря за нашите сънища. Тя пази и ключа към нашите съновидения, отговаря за продължителността, цветността и най-важното - за достоверността.

Странни сънища - Нещата, които не знаете за сънищата

Нещата, които не знаете за сънищата

28.09.201206350

Всеки човек сънува всяка вечер и все пак ние сме склонни да знаем толкова малко за нашите сънища. Откъде идват те? Какво означават те? Можем ли да ги контролираме и да се опитаме да ги тълкуваме?