Скритите мистерии на трите най-велики скулптури

Скритите мистерии на трите най-велики скулптури

Ако търсите наистина заплетени мистерии, такива може да ви предложи само изкуството. Хиляди са се опитали да разгадаят мистерията около трите на-известни скулптури, които ще ви представим в нашата галерия.

1

Статуи

Статуи - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Статуи. Материали за Статуи от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Статуи.
Статуи - Лаптоп, изваян в древногръцка статуя – истина или конспирация?

Лаптоп, изваян в древногръцка статуя – истина или конспирация?

13.06.201601149

Феновете на конспиративните теории намериха поредното привидно автентично доказателство за твърденията си. Те съзряха лаптоп, изваян в древногръцка статуя. Скулптурната е датирана в 100-та година пр. Хр.

Статуи - Труп на монах изскочи от хилядолетна статуя на Буда

Труп на монах изскочи от хилядолетна статуя на Буда

24.05.201601393

Холандски учени са открили тяло на монах в една от известните статуи на Буда. Смята се, че мъжът е починал през около 1100 година, като се е самомумифицирал.

Статуи - Разкопаха статуя на Венера от времето на кроманьонците

Разкопаха статуя на Венера от времето на кроманьонците

18.03.20150866

Статуетка на 23 000 години, изобразяваща жена с пищни форми, се появи наскоро при палеолитни разкопки край Амиен, Северна Франция.

Статуи - Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

15.12.201203010

Медитацията е универсална традиция. Създадена е хиляди години преди настъпването на съвременната цивилизация. Предавана от поколение на поколение, тя претърпява непрекъснати и строги проверки, като запазва първоначалната си форма.

Статуи - Световната система на пирамидите

Световната система на пирамидите

31.07.201109725

Египетските и мексиканските пирамиди, статуите на остров Пасха и Стоунхендж, както и тибетските пирамиди, са подредени по специален начин, който разделя планетата на части.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни