Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Северният и южен магнитни полюси на Земята са се разменяли няколкостотин пъти. Скоро това отново ще се случи и, дори и да не ни се иска, коренно ще промени облика на родната ни планета.

1

Слънчева радиация

Слънчева радиация - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Слънчева радиация. Материали за Слънчева радиация от Средновековието до днес. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Слънчева радиация.
Слънчева радиация - Астронавти отглеждат марули в земната орбита

Астронавти отглеждат марули в земната орбита

18.08.20150213

С космическа салата се почерпиха астронавтите от Международната космическа станция, намираща се в орбитата около Земята. Българи са създали и проекта за първата космическа оранжерия, в която астронавтите успяха да отгледат марули.

Слънчева радиация - Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

26.05.201307531

Една звезда отдалечена на 6. 7 милиарда светлини е в състояние да предскаже бъдещето на нашата планета. И то не е розово. До този извод са стигнали учените от наблюденията си върху звездата-двойник на Слънцето.

Слънчева радиация - Слънчевите изригвания провокират революции

Слънчевите изригвания провокират революции

17.05.201301516

Повишената слънчева радиация, в следствие на завишената слънчева активност е отговорна за повишаването на естествената агресия при хората и животните.

Слънчева радиация - Защо 2012 г е преломна

Защо 2012 г е преломна

28.12.201203457

Краят на света не дойде, но на всеки е ясно, че 2012. е по различна от другите. В нея се случват процеси, в голям процент невидими за обикновеното око, които са преломни за хората и заобикалящия ги свят.

Слънчева радиация - Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

28.12.201205298

Според геологични данни магнитното поле от време на време се променя. Това може да доведе до смяна на местата на Южния и Северния полюс.