Числото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случи

Числото 7 ви преследва навсякъде? Ето какво ще ви се случи

Струва ли ви се, че числото 7 е навсякъде около вас? Поглеждате часовника и виждате, че една от стрелките показва именно него. Отваряте пощата си и откривате, че имате 7 непрочетени съобщения.

1

Символика на числата

Символика на числата - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Символика на числата. Материали за Символика на числата от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Символика на числата.
Символика на числата - Какво означава, ако виждате често числото 8

Какво означава, ако виждате често числото 8

27.05.201801795

Не, засилената поява на тази цифра съвсем не е случайна. Всъщност тя има своето свръхестествено значение и днес ще ви запознаем с него.

Символика на числата - Какво предсказват числата в сънищата ни

Какво предсказват числата в сънищата ни

10.09.2015018720

В древните науки за числата се смята, че те отразяват в голяма степен аспектите в човешкия живот. Числата, които сънуваме също носят определено и конкретно значение.

Символика на числата - Числата според фън шуй

Числата според фън шуй

20.08.2015033931

Според фън-шуй нулата е най-съвършеното число, тъй като прилича на великата пустош, нищо не приема и не добавя, а при опит да бъде умножена поглъща всичко.

Символика на числата - Ин и Ян в нумерологията според китайските вярвания

Ин и Ян в нумерологията според китайските вярвания

03.08.201505284

Според китайските вярвания в нумерологията числата се разделят на такива, които носят щастие и такива, които носят нещастие. Нечетните числа – 1, 3, 5, 7 и 9 се определят като Ян.

Символика на числата - Вижте числото на разума си и какво говори за вас

Вижте числото на разума си и какво говори за вас

15.03.2014030653

За определяне на това число са ви нужни две ключови числа – датата ви на раждане, от която ще вземете под внимание само деня на раждане, без месеца и годината и числото на името ви.