Да усъвършенстваме сетивата си

Да усъвършенстваме сетивата си

Наслъждаваме се на света около нас, благодарение на петте ни сетива - зрение, вкус, обоняние, допир и слух. Възприятията от тях намаляват с възрастта, индивидуално при всеки.

1

Сетива

Сетива - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Сетива. Материали за Сетива от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сетива.
Сетива - Човек има девет чувства

Човек има девет чувства

13.06.2011114456

Освен зрение, слух, обоняние, осезание и вкус, които са изброени от Аристотел, човек има още четири чувства. Едно от тях е ноцицепция - възприемане на болка от кожата и органите.

Сетива - 5 упражнения за … мозъка

5 упражнения за … мозъка

03.04.2011118649

Мозъкът, също както тялото ви, се нуждае от тренировки, за да показва по-добри резултати. Rедовните упражнения подобряват значително умствените ви способности.

Сетива - Свръхестествените сили обичат децата

Свръхестествените сили обичат децата

25.03.201126293

Децата възприемат и допускат свръхестествените сили до себе си по-лесно, отколкото възрастните. Паранормални явления свързани с деца и техните възприятия и сетива.

Сетива - Подобрете вашата памет със самохипноза

Подобрете вашата памет със самохипноза

14.04.201005077

Хипнотерапията и техниките за запомняне помагат да се подобри паметта и водят до повишаване на концентрацията. Чрез самохипноза можете да използвате всички сетива за възприятие.