Вуду митове и легенди

Вуду митове и легенди

Всички сме чували за ужасяващите вуду магии, в които някой боде кукли с игли и възкресява мъртвите под формата на зомбита. Документираните истории убеждават човечеството в съществуването на тези практики. Истината обаче е доста по-различна.

1

Сатанизъм

Сатанизъм - Най-новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Сатанизъм. Материали за Сатанизъм от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сатанизъм.
Сатанизъм - Капаните на съвременния сатанизъм

Капаните на съвременния сатанизъм

12.12.201233121

Модерният сатанизъм е проявление, нямащо нищо общо със Сатаната. Сатанистите се различават от дяволопоконниците, те са атеисти. Не вярват нито в Бог, нито в дявол, нито духове и свръхестествени същества.

Сатанизъм - Ватикана готова да покръсти извънземни

Ватикана готова да покръсти извънземни

05.12.201173001

Папата и неговите приближени са готови дори да покръстят пришълците, стига разбира се те да пожелаят това. Те ще бъдат повече от радостни, ако извънземните дадат някакъв недвусмислен знак, че съществуват.

Сатанизъм - Сатанизмът - религията на злото

Сатанизмът - религията на злото

30.09.2011277659

От доста време все повече се сблъскваме с една нова така наречена религия, а именно Сатанизма. Сатанистите си имат свои ритуали, празници, заклинания както и закони.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни