Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизираме

Кои са кристалите за привличане на любов и как да ги активизираме

За да се харесаме на определен човек или просто по-бързо да привлечем любовта в живота си, можем да се възползваме от силата на кристалите и камъните.

1

Сапфир

Сапфир - Новите теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Сапфир. Любопитни статии за Сапфир от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Сапфир.
Сапфир - Как скъпоценните камъни въздействат на сънищата ни

Как скъпоценните камъни въздействат на сънищата ни

09.04.201801304

Още от незапомнени време кристалите са се славели със своите чудодейни сили. Древните хора са смятали, че те имат свойството да променят процеси в човешкото тяло и да влияят на природата.

Сапфир - Талисмани за бизнеса и семейството

Талисмани за бизнеса и семейството

16.04.2013021246

Съществуват скъпоценни камъни, които помагат в бизнеса и пазят от магии. Талисманите за предпазване на деловите хора се изработват предимно от скъпи камъни.

Сапфир - Жълтият сапфир - влияние и значение

Жълтият сапфир - влияние и значение

03.04.201308164

Знаете ли, че жълтият сапфир подсилва финансовото положение, подобрява концентрацията и умствения баланс. Влиянието на скъпоценните камъни, рубините и най-вече жълтият сапфир.

Сапфир - Значение и свойства на сапфира

Значение и свойства на сапфира

03.05.2012010665

Сапфирът символизира искреността, истината и верността. И тъй като, той представлява Божието благословение, този скъпоценен камък често е избиран от всши царе и свещеници.

Сапфир - Как да контактуваме правилно със скъпоценните камъни

Как да контактуваме правилно със скъпоценните камъни

23.04.201208410

Избирайки скъпоценен камък, човек трябва да се вслуша в своите усещания. Вашият камък сякаш иска да залепне към тялото, прегръща ви, а този който не е за вас, сякаш ви пречи и подтиска.

Сапфир - Талисманите на Земята

Талисманите на Земята

06.06.2011022706

Всеки, роден под знака на някоя от земните зодии, трябва да си избере камък за талисман взависимост от датата, на която е роден. Щастливият камък на Телеца е сапфир, на Девата - яспис.

Сапфир - Талисман от ахат стопява гнева

Талисман от ахат стопява гнева

14.03.201106270

От скъпоценни камъни могат да се направят мощни талисмани. Ониксът връща уверенността, а аквамаринът пази семейното щастие. Ползите на малахит, нефрит, циркон, сапфир и червен корал.

Сапфир - Сапфир за вярност и дълъг брак

Сапфир за вярност и дълъг брак

13.03.201105335

Сапфирът е камъкът на вярната любов и дългия брак. Той се използва при лечение на заболявания на гръбначния стълб, истерия и нервни състояния. Сапфирът влияе върху сърдечната чакра.

Сапфир - Сапфирът гони мързела и засилва харизмата

Сапфирът гони мързела и засилва харизмата

11.02.201005367

Сапфирът зарежда тялото с енергия и помага на хората, които се занимават с интелектуален труд. Тези скъпоценни камъни са подходящи за талисмани за мъже и жени, родени под знака на Стрелеца.