Митове за славяните, в които всички вярват

Митове за славяните, в които всички вярват

1

Трудно е да научим истината за историята такава, каквато е в действителност. Много от фактите са изгубени в бурните и често кървави събития на отминалите епохи.

1

Роби

Роби - Най-новите заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Роби. Нашите статии за Роби от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Роби.
Роби - В борбата за свобода - историята на чернокожото робство

В борбата за свобода - историята на чернокожото робство

18.05.20150907

Още от края на XV век жителите на Африка са улавяни в капани като животни и се превозвани на кораби към новооткритите континенти, за да работят напълно безплатно и при тежки, унижаващи ги условия за европейските плантатори.

Роби - Култът кум вуду магиите възникнал с появата на робите

Култът кум вуду магиите възникнал с появата на робите

05.03.201003590

Култът към вуду магиите в Ню Орлиънс възникнал с появата на първите черни роби. Те започнали да бъдат използвани за поличби, предсказания или проклятия.

Роби - Развенчаха мита, че роби са строили египетските пирамиди

Развенчаха мита, че роби са строили египетските пирамиди

16.01.2010029048

Египетските пирамиди не са строени от роби, а от работници, смятат археолози. Те откриха гробници с работници в близост до Хеопсовата пирамида.

Роби - Вуду-свещеници наказват със зомбиране

Вуду-свещеници наказват със зомбиране

04.12.200904954

Вуду-магьосниците превръщат провинили се хора в зомбита и ги правят свои роби с помощта на парализираща отрова, която втриват в тялото им.

Роби - Погребвали живи хора с императорите в Китай

Погребвали живи хора с императорите в Китай

03.10.200905055

Масови убийства на живи хора са били извършвани в Древен Китай след смъртта на императорите. Погребвали са живи роби, за да служат на владетеля и на онзи свят.