Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Защо с обидите към другите вредим само на себе си?

Сензитивите вярват, че човешкото тяло е обвито от невидима за очите, енергийна обвивка, подобна на пашкул. Когато тя е в своята цялост, ние сме здрави, спокойни, щастливи и удовлетворени от живота си. Когато обаче тя е нарушена, се чувстваме зле, застигат

1

Ритуали за пречистване

Ритуали за пречистване - Най-новите текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Ритуали за пречистване. Любопитни статии за Ритуали за пречистване от древността до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Ритуали за пречистване.
Ритуали за пречистване - Изчистване на кармата чрез енергийни практики

Изчистване на кармата чрез енергийни практики

27.01.201616445

Причина и обяснение на днешния забързан и изнервен свят, изпълнен със страх и агресия, могат да са кармичното страдание на хорските души и негативните външни енергии, измъчващи духовната същност на човечеството.

Ритуали за пречистване - Пречистване на дома от зли сили

Пречистване на дома от зли сили

24.10.2013226108

Обект на лошо влияние стават най-личните и съкровени неща за човек. А какво по-лично за него от собствения дом. Профилактично трябва да се прилагат методи и ритуали за пречистване, които да осигурят нужния мир и спокойствие.

Ритуали за пречистване - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012451037

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.