Сънищата влияят за взимането на решенията ни

Сънищата влияят за взимането на решенията ни

3

Въпреки различията в тълкуването на сънищата в различни култури по света, те управляват човешкото поведение. Сънищата влияят върху взимането на решения от хората.

1

Решения

Решения - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Решения. Нашите статии за Решения от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Решения.
Решения - Заболяване се крие зад безразсъдните решения на Хитлер?

Заболяване се крие зад безразсъдните решения на Хитлер?

09.07.201502606

Последно изследване на учени от Питсбъргския университет твърди, че изходът от Втората световна война може да е бил съвсем различен, ако не било тежко заболяване на Хитлер, което го накарало да вземе редица безразсъдни решения, довели до разгрома му.

Решения - Тайните на сънищата

Тайните на сънищата

14.07.201307254

Възможно е сънят да е начин за мозъка да прави гимнастика, за да подреди спомените и мислите на човека и да вземе верни решения по наболели проблеми. Една трета от живота си спим.

Решения - Помъдряваме ли с възрастта

Помъдряваме ли с възрастта

14.10.201102203

Възрастните хора имат по-големи шансове да станат мъдри. Най-сериозни шансове имат затова възрастните хора, израснали в много трудни условия.

Решения - Защо на някои хора им е трудно да взимат решения

Защо на някои хора им е трудно да взимат решения

04.10.201007693

Някои хора взимат решения много трудно и преди да го направят, претеглят всички плюсове и минуси. Такива хора са амбивалентни, тоест имат двойствено отношение към нещата.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни