Регресивна хипноза

Регресивна хипноза

Регресията е феномен, с който отдавна се занимава науката психология. Фамозният Фройд я нарича защитен механизъм, тоест психическа стратегия за редуциране на негативни състояния.

1

Регресия

Регресия - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Регресия. Материали за Регресия от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Регресия.
Регресия - Как планираме идването си на Земята?

Как планираме идването си на Земята?

16.08.2019115322

Животът единствен ли е за всеки от нас или идваме на Земята много пъти? Каква е целта на връщането ни тук отново и отново? Как решаваме кога да се върнем и къде да се родим? Този цикъл се нарича прераждане

Регресия - Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

19.03.201446083

Всеки човек също може да бъде хипнотизиран, въпросът е в каква степен. Някои хора наистина са по-податливи към хипноза от други.

Регресия - Какво ни показва регресивната хипноза

Какво ни показва регресивната хипноза

14.09.201325257

Според д-р Майкъл Нютън съществуват т. нар души без дом. Това са тези души, които не могат да приемат, че физическото им тяло е мъртво и се борят да се върнат към света на живите.

Регресия - Чертите от тялото издават за минали животи

Чертите от тялото издават за минали животи

13.06.20101790117

Големината на ушите, формата на очите и крайниците издават колко пъти човек се е прераждал в минали животи. Прераждане, реинкарнация или просто дежа вю? Какво говорят вашите черти на тялото?