Силата на мълчанието

Силата на мълчанието

3

Когато говорите, нарушавате собственото си енергийно поле. Силата на мълчанието помага за подобряване на обмяната на енергии с Вселената и от това ще се чувствате по-добре.

1

Разговор

Разговор - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Разговор. Нашите статии за Разговор от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Разговор.
Разговор - Гласът и речта ни показват целия ни характер

Гласът и речта ни показват целия ни характер

19.12.2014111905

Тембърт, интонацията на гласа, както и най-използваните думи, с които изразяваме мисълта си, ясно показват нашия характер, дори и когато се опитваме да прикрием някои черти от него.

Разговор - Как да изглеждате уверени

Как да изглеждате уверени

20.11.201106068

За да изглеждате уверени, избягвайте компенсаторните движения по време на разговор. Не кръстосвайте ръцете си пред гърдите си и се усмихвайте. Гледайте събеседника в очите.

Разговор - Как да разберем дали сме интересни на събеседника си

Как да разберем дали сме интересни на събеседника си

24.07.201107043

Ако се опитвате да убедите събеседника си в нещо, обърнете внимание на поведението му. Ако поне за момент престане да се движи, това означава, че е заинтересован от разговора.

Разговор - Възприятие на емоциите

Възприятие на емоциите

04.05.201102523

Емоциите се изразяват още преди човек да им позволи да се изпишат върху лицето му. Начинът на говорене, разстоянието между хората и други сигнали издават моментното състояние.