Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Пръстените не са просто обикновени накити. Те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания.

1

Пръстени

Пръстени - Новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Пръстени. Любопитни статии за Пръстени от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Пръстени.
Пръстени - Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

Вижте какво разкрива пръстенът ви за вас

22.09.2017011715

В съвременния свят хората продължават да носят пръстени, но като че ли гледат на тях повече като на накити и дори не си дават сметка колко много издават тези украшения за своя притежател.

Пръстени - Седемте пръстена на Пушкин, които трябвало да го пазят от смъртта

Седемте пръстена на Пушкин, които трябвало да го пазят от смъртта

05.07.20170786

Писателят Александър Пушкин загива в дуел, оставяйки многобройни дългове и опетнено име заради аферата на съпругата си Наталия. Но приживе авторът е вярвал, че ще се размине с провокациите на живота заради седем пръстена, които вярвал, че го закрилят.

Пръстени - Суеверия с халки и пръстени

Суеверия с халки и пръстени

05.11.201507230

В древни времена египтяните са вярвали, че през безименния пръст преминава особена вена, която води право към сърцето. Оттук следва съвсем логично, че точно на този пръст трябва да се поставя брачната халка.

Пръстени - Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

20.07.2014014347

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Пръстени - Златен пръстен насън предвещава бебе

Златен пръстен насън предвещава бебе

31.03.2014029784

Ако в съня си носите златен пръстен, скоро очаквайте бебе. Ако насън сваляте пръстен от ръката си, още ви боли от раздяла с любим човек. Пръстен с огромен диамант предвещава големи делови успехи.

Пръстени - Кои подаръци са съдбоносни

Кои подаръци са съдбоносни

09.02.2014025776

Още от Древността се е смятало, че всичко, което подаряваме, носи енергия, която може да повлияе на човека, на когото подаряваме подаръка и да му донесе както щастие, така и неуспехи.

Пръстени - Магическите свойства на пръстените

Магическите свойства на пръстените

16.08.2013013537

От много отдавна пръстенът се смята за най-мощния амулет на властта. Ето защо именно този предмет е обект на различни ритуали в света на магията, а съвременните езотеристи почти го боготворят

Пръстени - Пръстените - защита срещу злото или украса?

Пръстените - защита срещу злото или украса?

11.04.2013011505

В древността пръстените са служили като талисмани, който да е винаги с хората и да ги предпазва от лошо влияние. През Средновековието са ползвали пръстени срещу болести.

Пръстени - Диамант в съня ви вещае неприятности

Диамант в съня ви вещае неприятности

14.10.201005262

Ако сънувате диамант, това е знак, че ви очакват неприятности. Ако намерите диамант в съня си, ще ви оценят според заслугите ви. Изгубите ли пръстен насън, ще извършите огромна грешка.

Пръстени - Пръстен с крокодил е талисман за неомъжени моми

Пръстен с крокодил е талисман за неомъжени моми

25.10.200902606

Вярва се, че талисманите с крокодили са един от най-мощните. Ако искате да се омъжите, носете сребърен пръстен с крокодил. Ако искате да успеете в бизнеса, дръжте в офиса малахитов крокодил.