Днес е ден за искане на прошка

Днес е ден за искане на прошка

2

Празникът Сирни Заговезни или наричан още Поклади и Прошка, е седем седмици преди Великден. От днес започва Великият пост.

1

Прошка

Прошка - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко свързано с Прошка. Любопитни статии за Прошка от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Прошка.
Прошка - Защо е хубаво да искаме прошка

Защо е хубаво да искаме прошка

18.02.201815584

На Сирни Заговезни, в неделя, 26 февруари, се иска прошка от членовете на семейството, а също така от приятели и познати. Това е начин да се покаже християнското благородство.

Прошка - Тест показва какво не бихте простили

Тест показва какво не бихте простили

20.06.201477628

Елементарен психологически тест може категорично да покаже кои човешки постъпки никога не бихте простили. Важно е при решаването да се доверите на интуицията си.

Прошка - Не се обиждайте, за да не се разболеете

Не се обиждайте, за да не се разболеете

19.09.201104783

Ако се вярва на последните изследвания на американски учени, казаното навреме Прощавам ти! не само укрепва разклатеното приятелство, но и подобрява здравето.

Прошка - Законите на успеха

Законите на успеха

12.08.201106346

Един от законите на успеха е законът за пустотата - ако имате нужда от нещо ново, трябва да се лишите от нещо старо. Законът за опрощаването гласи, че ако не простите, няма да сте щастливи.

Прошка - Защо да прощаваме?

Защо да прощаваме?

09.06.200909092

Слабият не може да прощава. Прошката е атрибут на силния. Не осъждай, за да не бъдеш осъден, прощавай, за да бъдеш опростен, както ни прощава Господ всеки ден.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни