Професии, подходящи за зодия Риби

Професии, подходящи за зодия Риби

10

Често пъти Рибите изобилстват от качества и способности, което в комбинация с тяхната работливост им дава чудесен старт и ги прави много зачитани от работодателите.

1

Професионален хороскоп

Професионален хороскоп - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Професионален хороскоп. Любопитни статии за Професионален хороскоп от вековете до днес. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Професионален хороскоп.
Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Водолей

Професии, подходящи за зодия Водолей

16.06.2013711330

Макар, че хората са много различни, все пак еднаквите зодиакални знаци ги обединяват до някаква степен. За Водолея можем да кажем, че е философ. Основната черта на зодията е свързана с мечтаенето и избягването на действителността.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Скорпион

Професии, подходящи за зодия Скорпион

15.06.2013311807

Скорпионът е изявен индивидуалист, който е роден да бъде лидер. Той не зачита общественото мнение и традициите и не обича да се подчинява.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Стрелец

Професии, подходящи за зодия Стрелец

14.06.2013611517

Хората, родени под знака на Стрелеца, имат нужда да се реализират в професии, които са свързани със свобода на мисленето и стимул за интелекта.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Козирог

Професии, подходящи за зодия Козирог

13.06.201328488

Козирогът е най-постоянният и надежден служител. Той е много подходящи за кариера, в която организационните умения, търпение и последователност са от голямо значение.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Везни

Професии, подходящи за зодия Везни

12.06.2013112726

Ако говорим за Везни ще ни отнеме доста време. Везните са доста подредени на пръв поглед, но зад тази подреденост се крие хаос. Тяхното спокойствие e привидно – основното, което ги измъчва, е невъзможността за намиране на златната среда.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Дева

Професии, подходящи за зодия Дева

11.06.201348992

Хората, родени под знака на Девата, са практични, имат добър вкус и усет към красивото. Те могат да станат перфектни дизайнери или бижутери.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Лъв

Професии, подходящи за зодия Лъв

10.06.201319648

Всъщност представителите на зодия Лъв са действително от малкото, които биха могли да заемат водеща позиция в някоя компания и които ще се справят добре с работата си.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Рак

Професии, подходящи за зодия Рак

09.06.20131515221

Много са всеотдайни и понякога прекалено наивни във вярата си, че хората срещу тях са като тях самите. Често забравят себе си, само и само да могат да помогнат на онези, които обичат и наричат приятели.

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Близнаци

Професии, подходящи за зодия Близнаци

08.06.20131410272

Извлeчете максимума от вашите зодиакални черти на знака, за да си изберете подходяща професия и да постигнете финансов успех. Близнаците са добре приспособими към професии, в които са подчертани вербалните умения, писането, научните изследвания

Професионален хороскоп - Професии, подходящи за зодия Телец

Професии, подходящи за зодия Телец

07.06.201319241

Хората, родени под знака на Телец, имат заложби да бъдат добри бизнесмени. Те са педантични и много прецизни в действията си, свързани с важни неща.