Обратното броене за експедицията до Марс започна

Обратното броене за експедицията до Марс започна

Едва след това ще бъде осъществен и финалният пети етап на плана, който включва изпращането на полет до Марс. Или казано с други думи до 16 години човечеството ще се отправи към Червената планета.

1

Проучване на Марс

Проучване на Марс - Новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Проучване на Марс. Материали за Проучване на Марс от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Проучване на Марс.
Проучване на Марс - Лед на Марс? Учените са в шок

Лед на Марс? Учените са в шок

01.12.20160722

Главозамайващо откритие на Марс е на път да преобърне всичките ни представи за Червената планета. Под повърхността ѝ има огромно количество лед.

Проучване на Марс - НАСА планира създаването на земни колонии на Марс

НАСА планира създаването на земни колонии на Марс

08.08.20160323

НАСА от години планира да изпрати хора на предполагаемо годни за обитаване планети, като Марс. След наскоро доказания факт, че на червената планета някога е имало вода, те отидоха дори по-напред в намеренията си.

Проучване на Марс - Животни помагат човекът да стъпи на Марс

Животни помагат човекът да стъпи на Марс

11.01.20160586

Марс има суха повърхност с издигащи се дюни и постоянни бури от прах, които могат да доведат до повреда на механиката, намираща се на борда на марсохода Кюриосити (Любопитство).

Проучване на Марс - Решават къде да стъпи първият човек на Марс

Решават къде да стъпи първият човек на Марс

05.11.20150441

Eксперти от екипа на НАСА предлагат първият човешки крак да стъпи в ледовитата област Deuteronilus Mensae, която се намира недалеч от равнината, в която се развива действието на филма Марсианецът.

Проучване на Марс - През 2030 г. се преместваме на Марс

През 2030 г. се преместваме на Марс

24.09.201302614

Сред планетите в Слънчевата система Марс е избрана като най-подходяща за колонизиране на човечеството. Очаква се през 2030 г. човечеството да бъде преместено на Червената планета.