Джуна разкрива: Ето как да разберте, че ви е направена магия

Джуна разкрива: Ето как да разберте, че ви е направена магия

В своята практика покойната гадателка се е сблъсквала с какви ли не случаи и е помагала на хора с изключително тежки съдби.

1

Пророчица

Пророчица - Актуални заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Пророчица. Материали за Пророчица от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Пророчица.
Пророчица - Баба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на Венера

Баба Ванга за 2018-та: Нов енергиен източник на Венера

28.12.201702804

Баба Ванга и пророческите ѝ способности са признати още докато е жива. Тя ни е оставила куп завети, които се изпълняват един по един.

Пророчица - Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!

Баба Ванга: Осмият ще донесе мир на света!

24.10.2017016905

Осмият ще спаси света – това е едно от най-мистериозните пророчества на баба Ванга. Приживе пророчицата често повтаряла, че когато Той дойде на Земята, ще се възцари така жадувания мир.

Пророчица - Мъдростите на Вера Кочовска, които трябва да си припомняме редовно

Мъдростите на Вера Кочовска, които трябва да си припомняме редовно

22.06.201705094

Феноменът Вера Кочовска, освен със своята невероятна дарба, е известна и с редицата мъдрости, които ни напомнят кое е наистина важното в този живот. Прочетете част от цитатите на знаменитата пророчица.

Пророчица - Наследницата на Ванга направи зловещо предсказание

Наследницата на Ванга направи зловещо предсказание

28.10.2016012709

Французойката Каеде Убер, която е сочена за наследница на петричката пророчица Ванга, направи зловещо предсказание на близкото бъдеще. Според ясновидката следващото голямо нещастие ще е болест.

Пророчица - Наследничката на Ванга била менте

Наследничката на Ванга била менте

02.09.201106006

Сензацията на руските медии, че Ванга се е преродила в седемгодишно французойче, се оказа пълна лъжа. Каеде Убер всъщност се казва Даша и от бебе е захвърлена в дом за изоставени деца и сираци.