Отговорете на тези 6 въпроса и ще откриете житейската си мисия

Отговорете на тези 6 въпроса и ще откриете житейската си мисия

Със сигурност всеки човек поне веднъж се е питал какъв е смисълът на живота, а истината е, че еднозначен отговор няма. Мисията ни зависи само от личната ни гледна точка и личните ни желания.

1

Провал

Провал - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Провал. Любопитни статии за Провал от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Провал.
Провал - Сънувате, че сте на изпит? Стоите пред изпитание

Сънувате, че сте на изпит? Стоите пред изпитание

26.03.2014312046

Да сънувате, че сте на изпит означава, че сте поставени пред изпитание. Тези сънища могат да покажат вашите чувства или това, че сте разтревожени или развълнувани.

Провал - Как да възвърнете интереса към живота

Как да възвърнете интереса към живота

20.10.201125487

За да си върнете интереса към живота, намерете нови приятели, опитайте се да се влюбите отново, изхвърлете от плеъра си всички тъжни мелодии и приемайте провала като натрупан опит.

Провал - Защо не се постигат целите

Защо не се постигат целите

27.08.201124838

Самосаботажът е една от причините да не постигнем целта, която сме си поставили. Винаги се намира причина да отложим приближаването към целта. Страхът от провал също е спънка.

Провал - По пътя към успеха

По пътя към успеха

14.01.201134231

Манията за успех е толкова вкоренена в съзнанието ни, че всичко различаващо се от нея се превръща в провал. Можем да имаме всичко стига да работим в тази насока и мотивацията ни няма да падне.