Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

Когато едно момченце разказа за предишния си живот и подкрепи историите си с доказателства, светът наистина остава впечатлен от него.

1

Прераждания

Прераждания - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Прераждания. Нашите статии за Прераждания от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Прераждания.
Прераждания - Сънищата са общуване с Висши светове

Сънищата са общуване с Висши светове

30.11.2012118126

Според много хора, които вярват в окултното, сънищата не са нищо друго, освен начин за общуване с Висши светове. Според някои древни вярвания, чрез сънищата достигаме до места, достъпни само за душата.

Прераждания - Били ли сме с близките си в предишни прераждания

Били ли сме с близките си в предишни прераждания

30.09.20121023392

Понякога се случва да се запознаете с човек и след пет минути да имате чувството, че се познавате от много години. Това се обяснява с връзките ви в предишни прераждания.

Прераждания - Опасно ли е да си спомним предишните животи

Опасно ли е да си спомним предишните животи

13.09.2012812322

При помощта на хипноза може да си спомните предишните си прераждания. Но това може да навреди сериозно на психиката ви. Неслучайно спомените за предишните ни животи са скрити от нас.

Прераждания - Живял ли съм тук преди

Живял ли съм тук преди

26.05.2012138947

Ако сте убедени, че сте живели на някакво място, което ви е много познато, и дори можете да си представите какво сте правили там, това със сигурност е част от ваш минал живот.

Прераждания - Истината за предишния ви живот

Истината за предишния ви живот

22.05.20121744271

Има много знаци, които напомнят за миналите животи. И въпреки че някои хора ги намират за смешни, има много доказателства за това, че животът на душата не свършва със смъртта на физическото тяло.

Прераждания - Прераждането на Тутанкамон

Прераждането на Тутанкамон

11.10.2009210612

Мъж и жена от Италия твърдят, че в тях са се преродили египетския фараон Тутанкамон и сестрата на фараона Аменхотеп ІV, Неферет-Атон. Два случая с прераждания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни