Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Как да разбереш дали си млада или стара душа?

Ако вярвате в прераждането, съдбата и кармата, вероятно сте чували за млади и стари души. Ето как да разберете дали сте млада или стара душа – няколко признака, които може би забелязвате, но не знаете как да тълкувате.

1

Прераждания

Прераждания - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Прераждания. Нашите статии за Прераждания от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Прераждания.
Прераждания - Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

Прераждане има и едно обикновено дете го доказа!

27.02.201802783

Когато едно момченце разказа за предишния си живот и подкрепи историите си с доказателства, светът наистина остава впечатлен от него.

Прераждания - Сънищата са общуване с Висши светове

Сънищата са общуване с Висши светове

30.11.201208154

Според много хора, които вярват в окултното, сънищата не са нищо друго, освен начин за общуване с Висши светове. Според някои древни вярвания, чрез сънищата достигаме до места, достъпни само за душата.

Прераждания - Били ли сме с близките си в предишни прераждания

Били ли сме с близките си в предишни прераждания

30.09.2012023480

Понякога се случва да се запознаете с човек и след пет минути да имате чувството, че се познавате от много години. Това се обяснява с връзките ви в предишни прераждания.

Прераждания - Опасно ли е да си спомним предишните животи

Опасно ли е да си спомним предишните животи

13.09.2012012435

При помощта на хипноза може да си спомните предишните си прераждания. Но това може да навреди сериозно на психиката ви. Неслучайно спомените за предишните ни животи са скрити от нас.

Прераждания - Живял ли съм тук преди

Живял ли съм тук преди

26.05.201209003

Ако сте убедени, че сте живели на някакво място, което ви е много познато, и дори можете да си представите какво сте правили там, това със сигурност е част от ваш минал живот.

Прераждания - Истината за предишния ви живот

Истината за предишния ви живот

22.05.2012044423

Има много знаци, които напомнят за миналите животи. И въпреки че някои хора ги намират за смешни, има много доказателства за това, че животът на душата не свършва със смъртта на физическото тяло.

Прераждания - Прераждането на Тутанкамон

Прераждането на Тутанкамон

11.10.2009010726

Мъж и жена от Италия твърдят, че в тях са се преродили египетския фараон Тутанкамон и сестрата на фараона Аменхотеп ІV, Неферет-Атон. Два случая с прераждания.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни