Цветята у дома пазят от уроки

Цветята у дома пазят от уроки

Грижливо отглежданите китки се отблагодаряват на своите стопани, като им носят късмет и ги предпазват от всякакви зли сили и магии.

1

Предпазване от уроки

Предпазване от уроки - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Предпазване от уроки. Материали за Предпазване от уроки от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Предпазване от уроки.
Предпазване от уроки - Със сол и синапено семе срещу уроки

Със сол и синапено семе срещу уроки

23.12.201503808

Има много начини за неутрализирането на уроките, като повечето са известни на човека от дълбока древност. Един от най-ефективните от тях е методът за премахване на уроки със сол и синапено семе.

Предпазване от уроки - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013028757

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Предпазване от уроки - Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

Червен конец на китката се препоръчва от Кабала

05.06.20120162646

Червеният конец на лявата ръка защитава от негативната енергия и помага за постигане на желаните цели. Червената нишка се връзва на лявата ръка, тъй като се смята, че негативната енергия ни атакува отляво.

Предпазване от уроки - Червен конец против уроки

Червен конец против уроки

26.02.2012078327

Според много вярвания, червеният конец се връзва, за да предпази от уроки и зли очи. Вържете си червен конец, дори и да не ви помогне, то и със сигурност няма да ви навреди.

Предпазване от уроки - Сини мъниста против уроки

Сини мъниста против уроки

11.02.2011024274

Муска от сини мъниста предпазва от всякакъв вид уроки. Как и от какво да си направим муски, къде да ги поставим, за да предпазват от уроки.

Предпазване от уроки - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010019590

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.