Смразяващо! Дух се появи след пожар в хотел

Смразяващо! Дух се появи след пожар в хотел

Мощен пожар изпепели стар хотел в американския град Бракни наскоро. Огнената стихия обаче не бе единствената причина сградата да попадне в полезрението на медиите.

1

Пожар

Пожар - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Пожар. Нашите статии за Пожар от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пожар.
Пожар - Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

20.03.2017097709

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

Пожар - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201601832

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Пожар - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404642

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Пожар - Странни съвпадения през вековете

Странни съвпадения през вековете

20.01.201109115

През вековете се случват странни съвпадения. На едно и също място потъвали кораби и се спасявал само по един човек, при това с едно и също име и фамилия. Марчело Мастрояни пял за пожар в дома си.