Оцелели от Титаник: Не ледник, а експлозии го потопиха!

Оцелели от Титаник: Не ледник, а експлозии го потопиха!

В годините непосредствено след катастрофата оцелели по чудо разказвали, че корабът Титаник бил потопен не в резултат от сблъсъка с айсберг, а от мощни експлозии.

1

Пожар

Пожар - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко за Пожар. Нашите статии за Пожар от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Пожар.
Пожар - Смразяващо! Дух се появи след пожар в хотел

Смразяващо! Дух се появи след пожар в хотел

28.11.20170393

Мощен пожар изпепели стар хотел в американския град Бракни наскоро. Огнената стихия обаче не бе единствената причина сградата да попадне в полезрението на медиите.

Пожар - Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

20.03.20170144044

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

Пожар - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201602041

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Пожар - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404738

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Пожар - Странни съвпадения през вековете

Странни съвпадения през вековете

20.01.201109242

През вековете се случват странни съвпадения. На едно и също място потъвали кораби и се спасявал само по един човек, при това с едно и също име и фамилия. Марчело Мастрояни пял за пожар в дома си.