Откриха странни подводни пирамиди, построени от извънземните

Откриха странни подводни пирамиди, построени от извънземните

Тайнствени структури бяха забелязани наскоро от уфолога Скот Уорнг. Става въпрос за образувания, разположени на морското дъно до американския щат Флорида.

1

Подводни пирамиди

Подводни пирамиди - Новите теми и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Подводни пирамиди. Материали за Подводни пирамиди от древността до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Подводни пирамиди.
Подводни пирамиди - Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

Гигантска пирамида на дъното на Океана изпраща сигнали на извънземни

08.07.201601736

Дълбоко под сините води на Тихия океан група изследователи твърдят, че са открили огромна и перфектно оформена пирамида. Те използвали образи, които могат да бъдат видени дори и в Гугъл Ърт.

Подводни пирамиди - Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

Стъклени пирамиди лежат на дъното на Бермудския триъгълник

26.12.201506697

Бермудският триъгълник продължава за смайва учените и упорито за крие тайните си. Едно от последните смайващи открития на учените е, че на дъното на т. нар. Бермудски триъгълник се намират две гигантски подводни пирамиди.

Подводни пирамиди - Подводните пирамиди на Бахамите

Подводните пирамиди на Бахамите

01.06.201208623

Пирамидите в района на Бахамските острови са открити за пръв път през 1968 година, когато американски пилот забелязал под водата големи постройки.

Подводни пирамиди - Кой е построил подводните пирамиди?

Кой е построил подводните пирамиди?

25.07.201105260

Не е ясно кой е построил подводните пирамиди, които са открити край бреговете на различни места по планетата. Край бреговете на Япония е открита пирамида, каквато има и в земите на инките.

Подводни пирамиди - Откриха нова пирамида в Бермудите

Откриха нова пирамида в Бермудите

04.08.2010016905

Трета пирамида бе открита на дъното на Бермудския триъгълник. Според учените тя е свързана с планината Кайлас в Тибет. Първите две пирамиди бяха открити през миналия век, имат извънземен произход.

Подводни пирамиди - Извънземни ли са пиримидите край остров Йонагуни?

Извънземни ли са пиримидите край остров Йонагуни?

03.08.201006319

Йонагуни е остров към територията на Япония. Край бреговете на Йонагуни водолази откриха загадъчни подводни пирамиди. Според някои учени те са дело на извънземни.

Подводни пирамиди - Археолози откриха Атлантида

Археолози откриха Атлантида

30.12.2009040361

Учени сензационно съобщиха, че са открили митичния континент Атлантида. Локацията на потъналия остров не се разгласява за сега. Време беше загубеният континент от гръцката митология да бъде открит.

Подводни пирамиди - Пирамида на дъното на езеро

Пирамида на дъното на езеро

21.12.200907537

Каменна пирамида лежи на дъното на езерото Рок в САЩ. Тя е наречена Атцалан. На покрива й жреци са наблюдавали движенията на небесните тела. Подводни пирамиди в САЩ.

Подводни пирамиди - Подводен древен град в близост до Япония

Подводен древен град в близост до Япония

10.02.200906531

В близост до Япония миналото лято бе направено уникално откритие. Разпределени в 311 мили по океанското дъно са открити запазените останки на древен град