Разпети Петък е!

Разпети Петък е!

9

Днес, на Разпети петък, човечеството е осъдило Бога на смърт. Адът днес се е вселил в човека и е осмял Бога. В църквите се излага Плащеницата, с която е било завито мъртвото тяло на Исус Христос.

1

Плащеница

Плащеница - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Плащеница. Нашите статии за Плащеница от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Плащеница.
Плащеница - Велика събота е!

Велика събота е!

07.04.20180820

На Велика събота в полунощ водещият службата свещеник трикратно възвестява възкресението на Христос с възгласа Христос воскресе.

Плащеница - Невидими не по своя воля

Невидими не по своя воля

18.09.201006189

Съществуват удивителни разкази за хора, които внезапно и необяснимо стават абсолютно невидими - в своите домове, по време на празненства и дори в оживени магазини.

Плащеница - Професор фалшифицира Торинската плащеница

Професор фалшифицира Торинската плащеница

08.10.200901092

Професор от Италия създаде фалшификат на Торинската плащеница с методи и технологии от Средновековието. Така той постави под съмнение истинността на смятаната за оригинал плащеница.

Плащеница - Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

Авалон и легендата за завръщането на крал Артур (част трета)

14.12.200804072

Вероятна е хипотезата, че кръстът е изработен от монасите през 1190 г. и представлява част от голямата мистификация, създадена около образа на крал Артур.