Мислите на учителя Дънов, актуални и днес

Мислите на учителя Дънов, актуални и днес

Петър Дънов е един от най-видните български философи живели някога не само по българските ширини, а в целия свят. Ето кои са мислите на учителя Дънов, актуални и днес:

1

Петър Дънов

Петър Дънов - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Петър Дънов. Любопитни статии за Петър Дънов от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Петър Дънов.
Петър Дънов - Какво представлява дъновизмът?

Какво представлява дъновизмът?

08.04.20190571

Според Петър Дънов неговото учение - дъновизмът, представлява учение за развитието на душата, ума и сърцето. . . носи спокойствие на сърцето, носи светлина на ума, обнова на душата и сила на духа.

Петър Дънов - Петър Дънов - история, предсказания и факти

Петър Дънов - история, предсказания и факти

26.03.201903306

Петър Дънов е най-известният български философ, създател на редица учения, най-известното от които се нарича Дъновизъм. Факти и предсказания на Петър Дънов.

Петър Дънов - Кой е отредено да те обича според учителя Дънов

Кой е отредено да те обича според учителя Дънов

24.11.2017018163

Учителят Петър Дънов е едно от най-великите духовни учители, живели някога по нашите земи. Той ни е завещал златни мъдрости и правила за праведен, щастлив и изпълнен с любов живот.

Петър Дънов - Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

25.10.201707015

Петър Дънов, познат с прозвището Учителят, е успял да разгадае тайната на местността Кръстова гора. Още през 30-те години на миналия век той е оценил истинската мощ на мястото.

Петър Дънов - Петър Дънов разказва защо е важна Божията благословия

Петър Дънов разказва защо е важна Божията благословия

03.05.201605420

Божията богословия има сила. Тя е важна и носи положителна и градивна енергия. На това наблягал учителят Петър Дънов в много от своите трудове.

Петър Дънов - За богомилите в беседите на Петър Дънов

За богомилите в беседите на Петър Дънов

24.01.201603532

Широко застъпена в беседите на Петър Дънов е темата за богомилството и влиянието му върху развитието на България. За учителя философ това древно учение е най-ценният дар, който българите са дали на света.

Петър Дънов - Дънов: Йогата не е подходяща за европейците

Дънов: Йогата не е подходяща за европейците

21.07.201504604

Още преди близо столетие Беинса Дуно е предупредил своте последователи, че йогиските упражнения са свързани с големи рискове за здравето на европейците.

Петър Дънов - Стартира първото училище със Слънчева педагогика на Дънов

Стартира първото училище със Слънчева педагогика на Дънов

30.05.201501814

От 15 септември у нас стартира първото по рода си частно основно училище Изгрев . Там малчуганите ще бъдат обучавани по метода на Слънчевата педагогика.

Петър Дънов - Мистериите на Шамбала

Мистериите на Шамбала

03.11.201404479

Шамбала или Агарта е тайнствена земя, чието точно местонахождение е известно само на малцина посветени. Тя се намира някъде в Хималаите.

Петър Дънов - Любовни съвети на Петър Дънов

Любовни съвети на Петър Дънов

06.02.2014060681

Учителят Петър Дънов е изнасял безброй беседи по различни аспекти от човешкия живот. Една от тях е посветена на любовта, в която дава безценни съвети за хармонична и пълноценна емоционална връзка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни