Кой е отредено да те обича според учителя Дънов

Кой е отредено да те обича според учителя Дънов

Учителят Петър Дънов е едно от най-великите духовни учители, живели някога по нашите земи. Той ни е завещал златни мъдрости и правила за праведен, щастлив и изпълнен с любов живот.

1

Петър Дънов

Петър Дънов - Най-новите текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Петър Дънов. Любопитни статии за Петър Дънов от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Петър Дънов.
Петър Дънов - Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

Петър Дънов: Знам откъде идва силата на Кръстова гора!

25.10.201702918

Петър Дънов, познат с прозвището Учителят, е успял да разгадае тайната на местността Кръстова гора. Още през 30-те години на миналия век той е оценил истинската мощ на мястото.

Петър Дънов - Петър Дънов разказва защо е важна Божията благословия

Петър Дънов разказва защо е важна Божията благословия

03.05.201605212

Божията богословия има сила. Тя е важна и носи положителна и градивна енергия. На това наблягал учителят Петър Дънов в много от своите трудове.

Петър Дънов - За богомилите в беседите на Петър Дънов

За богомилите в беседите на Петър Дънов

24.01.201603131

Широко застъпена в беседите на Петър Дънов е темата за богомилството и влиянието му върху развитието на България. За учителя философ това древно учение е най-ценният дар, който българите са дали на света.

Петър Дънов - Дънов: Йогата не е подходяща за европейците

Дънов: Йогата не е подходяща за европейците

21.07.201504451

Още преди близо столетие Беинса Дуно е предупредил своте последователи, че йогиските упражнения са свързани с големи рискове за здравето на европейците.

Петър Дънов - Стартира първото училище със Слънчева педагогика на Дънов

Стартира първото училище със Слънчева педагогика на Дънов

30.05.201501719

От 15 септември у нас стартира първото по рода си частно основно училище Изгрев . Там малчуганите ще бъдат обучавани по метода на Слънчевата педагогика.

Петър Дънов - Мистериите на Шамбала

Мистериите на Шамбала

03.11.201404432

Шамбала или Агарта е тайнствена земя, чието точно местонахождение е известно само на малцина посветени. Тя се намира някъде в Хималаите.

Петър Дънов - Любовни съвети на Петър Дънов

Любовни съвети на Петър Дънов

06.02.2014059757

Учителят Петър Дънов е изнасял безброй беседи по различни аспекти от човешкия живот. Една от тях е посветена на любовта, в която дава безценни съвети за хармонична и пълноценна емоционална връзка.

Петър Дънов - Според Петър Дънов Апокалипсисът идва

Според Петър Дънов Апокалипсисът идва

21.12.2013029798

Приживе великият български учител Петър Дънов е предрекъл, че Краят на света ще настъпи, когато Черният водач си отиде. Някои съвременни теории смятат, че Дънов е имал предвид смъртта на Нелсън Мандела – Черният водач.

Петър Дънов - Десетте заповеди на учителя Дънов

Десетте заповеди на учителя Дънов

03.12.2013024397

Дънов е посветил живота си в търсенето на място и ролята на човека във Вселената, природата и обществото. Заветите, които тази изключително надарена духовна личност е оставила на всички нас, са ключ към вътрешното духовно израстване.

Петър Дънов - Могат ли водата и токът да лекуват

Могат ли водата и токът да лекуват

13.09.201308160

Петър Дънов е основател на бялото братство или т. нар. езотерично християнство. Освен философските си възгледи, той ни завещава и конкретни насоки за поддържане на добро физическо и психическо здраве.