Как да се справим с лошото настроение според Петър Димков

Как да се справим с лошото настроение според Петър Димков

Петър Димков е прочут български лечител. Със съветите си той е успял да помогне на малки и големи, изцерявайки ги от всевъзможни болести. Ето да се справим с лошото настроение според Петър Димков!

1

Петър Димков

Петър Димков - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Петър Димков. Нашите статии за Петър Димков от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Петър Димков.
Петър Димков - Съветите на Петър Димков за щастлив и дълъг живот

Съветите на Петър Димков за щастлив и дълъг живот

14.07.201902395

Петър Димков (1886 – 1981) е сред най-известните народни лечители на България. Своите хиляди рецепти той събира от близките си, както и от всички хора, които среща по време на вълнуващия си земен път.

Петър Димков - Уроки и урочасване при деца

Уроки и урочасване при деца

20.12.2012031328

Когато говори за уроки и урочасване, П. Димков уточнява, че най-податливи на това подло хипнотизиране са децата или хората със слаба воля.

Петър Димков - Часовникът на Петър Димков спира в часа на неговата смърт

Часовникът на Петър Димков спира в часа на неговата смърт

11.11.2012011160

Когато си заминава една душа, която самоотвержено е работила за Бога цял живот, в невидимия свят настава празник и там я посрещат с огромна радост.

Петър Димков - Народни лечители в България

Народни лечители в България

04.11.2012017261

Най-известният български народен лечител е Петър Димков. Внукът на Петър Димков, който носи неговото име, е лекар, но също така продължава и делото на дядо си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни