Приказка за душата и морето

Приказка за душата и морето

1

Извършваме какво ли не, за да открием някого, пред когото да сме себе се. Такъв, пред който можем да се покажем без капка притеснение.

1

Песимизъм

Песимизъм - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Песимизъм. Материали за Песимизъм от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Песимизъм.
Песимизъм - Носител ли сте на отрицателна енергия

Носител ли сте на отрицателна енергия

02.01.2015121046

За да се отървете от негативната енергия, за първо място трябва да осъзнаете, че когато си мислите, че всичко, което се случва, е чужда вина, много ще страдате. Когато осъзнаете, че излиза от вас, ще опознаете радостта и мира . (Далай Лама).

Песимизъм - Да премахнем лошите мисли

Да премахнем лошите мисли

10.12.2012519105

Стресът и депресията са феномените на нашето общество. Лошите мисли, от които се пораждат пък, произлизат от всичките ежедневни и рутинни проблеми.

Песимизъм - Лошите мисли разболяват

Лошите мисли разболяват

26.11.2012314823

Често натрапчивите мисли в главата ни са вследствие на лошо влияние или на някаква случка, която е преобърнала живота ни. Концентрирайте се в положителното и привличайте по този начин само положителните енергии, хора, състояния.

Песимизъм - Сред най-големите песимисти са и българите

Сред най-големите песимисти са и българите

25.05.200911558

Проучване показа, че българите са сред най-големите песимисти на планета. Нареждаме се на последните места с народите от Зимбабве, Хаити и Египет.