Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Разберете дали имате кармична връзка с партньора си!

Вижте някои от белезите, подсказващи за кармична връзка между двама души, за да разберете дали с партньора си сте били заедно в друг живот!

1

Партньори

Партньори - Актуални теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Партньори. Материали за Партньори от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Партньори.
Партньори - Любовен живот според рождената дата

Любовен живот според рождената дата

20.11.2015064477

Специалисти смятат, че рождената дата на всеки човек определя до голяма степен любовния му живот. Ето какъв е любовният живот на всеки според деня, в който е роден.

Партньори - Синастрия или как да открием идеалния партньор според астрологията

Синастрия или как да открием идеалния партньор според астрологията

21.08.2015016254

Според позицията на планетите астролозите казват, че могат с точност да кажат дали един човек е идеалната половинка за вас.

Партньори - Зодиите, които трудно намират сродната си душа

Зодиите, които трудно намират сродната си душа

04.08.20150128771

Всеки човек рано или късно достига етап от живота си, когато има нужда от любов, спокойствие и уют. Днес обаче ще ви запознаем със зодиите, за които има риск да останат сами, тъй като непрекъснато отблъскват хората около себе си.

Партньори - Позата насън издава главата на семейството

Позата насън издава главата на семейството

03.10.2011018026

Ако жената лежи по корем и прегръща мъжа, това е знак за емоционална зависимост. Който спусне главата си под нивото на другия, признава, че позволява да бъде насочван от него.