Внимание! Ето с какъв човек никога да не спите в едно легло

Внимание! Ето с какъв човек никога да не спите в едно легло

Казват, че за човек може да се съди по неговите приятели и тази сентенция не е никак случайна. При общуването си с други хора ние си взаимодействаме и обменяме енергия.

1

Партньор

Партньор - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Партньор. Нашите статии за Партньор от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Партньор.
Партньор - С партньора споделяте един рожден ден? Вижте какво казва астрологията за вас

С партньора споделяте един рожден ден? Вижте какво казва астрологията за вас

31.05.20180437

Ако с партньора споделяте една и съща рождена дата, то е вероятно да имате доста сходни характеристики според астрологията. Освен че риска да забравите рождения ден на половинката си не съществува, ще може да видите доста от себе си в него.

Партньор - Мокри сънища

Мокри сънища

17.07.2013038952

Мокрите сънища понякога издават не само скрити мечти и сексуални желания, но и занижена самооценка, комплекси заради доминираща приятелка или желание за намиране на нов партньор.

Партньор - Името влияе на сексуалността на човека

Името влияе на сексуалността на човека

14.12.2010024236

Гласните букви в името определят доколко човек се възприема като сексуален обект. Жените, които имат повече от една буква а в името си, имат повече сексуални партньори.

Партньор - Сватба със старец насън вещае проблеми

Сватба със старец насън вещае проблеми

24.11.201001036

Ако се развеждате насън, това издава, че сте недоволни от вашия партньор. Собствената ви смърт, видяна насън, е предупреждение за скорошна скръб. Според някои тълкувания това вещае добри събития.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни