Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че много неща в живота ѝ са различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят

1

Паралелна вселена

Паралелна вселена - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Паралелна вселена. Нашите статии за Паралелна вселена от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Паралелна вселена.
Паралелна вселена - Град-привидение се носеше върху облак в небето на Китай

Град-привидение се носеше върху облак в небето на Китай

21.10.201511193

Видеа, снимки и разкази на китайци свидетелстват, че мистериозен град се е появил от нищото в небето между китайските градове Дзянси и Фошан. Летящият град се носел спокойно върху облак.

Паралелна вселена - Човечеството живее в черна дупка

Човечеството живее в черна дупка

10.03.201466798

Съществува хипотеза, според която човечеството може би живее в собствена черна дупка, без да го осъзнава. И никога няма да се измъкне от нея.

Паралелна вселена - Мистериозен град се появи от нищото

Мистериозен град се появи от нищото

23.12.2013312801

Жителите на руското село Старсубханулово станаха свидетели на мистериозен феномен, при който се появи загадъчен град в близката до тях планина, която по принцип е безлюдна.

Паралелна вселена - Племе от Нова Гвинея живее в два свята

Племе от Нова Гвинея живее в два свята

27.09.20091415102

Племе от Нова Гвинея живее едновременно в два свята. Паралелната вселена е място, изпълнено с мрак и чудовища. За да преминат на другото място хората изпадат в транс.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни