Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и осъзнава, че много неща в живота ѝ са различни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в паралелен свят

1

Паралелен свят

Паралелен свят - Актуални текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Паралелен свят. Любопитни статии за Паралелен свят от вековете до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Паралелен свят.
Паралелен свят - Значение на сънищата в Хиндуизма

Значение на сънищата в Хиндуизма

13.05.201404715

Според Хиндуизма, сънищата ни са нещо повече от обикновени визуални картини, които подсъзнанието ни рисува, те са индикация на нашето минало, настояще и бъдеще.

Паралелен свят - Опасностите на паралелните светове

Опасностите на паралелните светове

25.02.2012012210

Все по-често се споменава, че паралелните светове могат да са напълно реални и на нашата планета да съществуват други форми на живот и други светове.

Паралелен свят - Тибет е портал към други светове

Тибет е портал към други светове

19.07.2011016949

Тибет е известен като мистично място. В него са разположени стотици пирамиди, а между тях има каменни огледала, които са портали към други светове и променят хода на времето.

Паралелен свят - Кълбовидната мълния – знак на съдбата или гост от Космоса?

Кълбовидната мълния – знак на съдбата или гост от Космоса?

27.06.201103307

Едва от многобройните хипотези предполага, че кълбовидната мълния е не просто сгъстена висока енергия, а друга, небелтъчно форма на живот, която прониква при нас от паралелния свят.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни