Това е Токсичната дама, която отрови лекарите, опитали да я спасят

Това е Токсичната дама, която отрови лекарите, опитали да я спасят

31-годишната Глория Рамирес се лекувала от рак и терапията ѝ вървяла успешно до 19 февруари, когато получава тежка криза и постъпва в спешното отделение в Ривърсайд. Първите лекари, които се опитали да я спасят, се отровили от тялото на болната.

1

Отрова

Отрова - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Отрова. Любопитни статии за Отрова от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Отрова.
Отрова - Най-отровните змии в света

Най-отровните змии в света

13.01.2011228712

Най-отровните змии по света като Тайпан, Крайт, Пепелянка, Кралска Кобра, Черна Мамба и др. Факти и полезна информация. Информация за най-отровните змии по света.

Отрова - Баровци гледат в аквариум най-отровната твар на планетата

Баровци гледат в аквариум най-отровната твар на планетата

02.03.201017494

Едно от най-отровните животни на планетата - октоподът, украсен със сини пръстени, вече се гледа и в аквариуми в богаташки имения в САЩ. Той убива със слюнката си, в която има невротоксин.

Отрова - Как е умряла Клеопатра?

Как е умряла Клеопатра?

10.01.2010522029

От векове съществува мнение, че египетската владетелка Клеопатра е починала от ухапване от отровна змия. Според известен американски изкуствовед Клеопатра е изпила отровата сама.

Отрова - Вуду-свещеници наказват със зомбиране

Вуду-свещеници наказват със зомбиране

04.12.200914962

Вуду-магьосниците превръщат провинили се хора в зомбита и ги правят свои роби с помощта на парализираща отрова, която втриват в тялото им.

Отрова - Риба убиец шпори Карибско море

Риба убиец шпори Карибско море

21.09.200902411

Риба убиец откриха биолози в Карибско море. Рибата е опасна за човека, тъй като съдържа специфична отрова. Рибата убиец застрашава и морската фауна.