Ритуала леене на куршум стъпка по стъпка! Какво да очаквате

Ритуала леене на куршум стъпка по стъпка! Какво да очаквате

1

Леенето на куршум е един от древните ритуали за баене. Ако все още не сте се подлагали на леене на куршум, при следваща уплаха може да опитате чудодейната сила на този свещен ритуал.

1

Олово

Олово - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Олово. Любопитни статии за Олово от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Олово.
Олово - Това 11-годишно момиченце е най-младият гений в Америка

Това 11-годишно момиченце е най-младият гений в Америка

26.11.20170529

Гитанджали Рао е само на 11 години, но вече притежава първата си научна награда за свое изобретение. Момичето е станало победител на тазгодишния конкурс за млади учени Discovery Education 3M Young Scientist Challenge.

Олово - Средновековните хора страдали от слабоумие заради натравяне с олово

Средновековните хора страдали от слабоумие заради натравяне с олово

03.12.20150830

Химичен анализ на археологически свидетелства от Средновековието показват, че хората тогава са страдали от редица болести и слабоумие. Всичко това било следствие на непрестанно отравяне с олово.

Олово - Тровят ни с химикали от висока надморска височина

Тровят ни с химикали от висока надморска височина

14.07.201304836

Следите, които остават в небето след определени видове самолети, се наричат контрейлс или кондензационни и изчезват за няколко секунди. Във все повече държави обаче излиза наяве истината, че подобни следи не са само остатък от двигателите на самолетите

Олово - Ясно е защо древните египтяни са се гримирали

Ясно е защо древните египтяни са се гримирали

20.03.2010023266

Древните египтяни са гримирали очите си с тежък грим, който е съдържал отровния оловен сулфид. Вместо да навреди на очите, оловото ги предпазвало, когато прииждал Нил.