Настъпва Лунно затъмнение в Лъв! Ето какво е важно да знаете

Настъпва Лунно затъмнение в Лъв! Ето какво е важно да знаете

Два часа след полунощ на 11 февруари настъпва първото за годината Лунно затъмнение в Лъв. Тогава е и фазата на Пълнолуние в огнената зодия, което ще извади наяве емоционалната ни страна.

1

Огнени зодии

Огнени зодии - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Огнени зодии. Материали за Огнени зодии от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Огнени зодии.
Огнени зодии - Най-интелигентните зодии

Най-интелигентните зодии

22.07.201521200324

Доста често се случва така, че личните амбиции и усилия на някой човек му помагат да надгради и развие своя умствен капацитет. Дали ще се справи успешно с тази задача зависи и от зодиакалния знак, под който е роден.

Огнени зодии - Какъв е творческият талант на различните зодии

Какъв е творческият талант на различните зодии

11.05.2015214287

Дори когато имате творчески наклонности, зодиакалният ви знак може да определи сферата, в която ще се справяте най-добре. Креативността ни може да се определи спрямо това дали сме огнен, земен, воден или въздушен знак.

Огнени зодии - Диета за огнените зодии

Диета за огнените зодии

20.07.201327554

Огнените знаци са Овен, Лъв и Стрелец. Те се нуждаят от много енергия, тъй като представителите им са изключително енергични и работливи хора. Тази енергия се набавя най-бързо чрез калорични храни.

Огнени зодии - Как флиртуват огнените зодии?

Как флиртуват огнените зодии?

03.06.2013628271

Представителите на огнените знаци са коварни, когато става дума за флирт. Те влагат много енергия във флиртуването, за да излязат победители от ситуацията.

Огнени зодии - Любими храни на лунните зодии

Любими храни на лунните зодии

17.03.201326373

Луната определя вкусовите пристрастия. Родените при Луна в знаците Овен, Лъв и Стрелец, тоест знаците на огнената стихия, имат нужда от гореща храна, която е подправена с пикантни и възбуждащи апетита подправки.

Огнени зодии - Силата на огнените зодии

Силата на огнените зодии

01.12.20121052625

Зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв са подвластни на стихията на огъня. Тази стихия влияе върху характерите и действията на хората, които са представители на тези три зодии.

Огнени зодии - Талисманите на огнените зодии

Талисманите на огнените зодии

04.10.2011035263

Камъните, които са подходящи за хората, родени под знака на огнените зодии, могат да доведат до нервен срив хора, които не са родени, за да ги носят. Талисманът на Лъва е диамант.