Хроничното недоспиване води до оглупяване

Хроничното недоспиване води до оглупяване

Добрият сън е ключът към здраве и позитивни емоции. Учените са отчели загубата на 25 нервни клетки в главния мозък при хронично недоспиване.

1

Оглупяване

Оглупяване - Най-новите заглавия и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Оглупяване. Материали за Оглупяване от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Оглупяване.
Оглупяване - Девет вредни навика могат да ни убият

Девет вредни навика могат да ни убият

25.06.201403398

Замърсяването на въздуха довежда до изчерпване на кислородното му съдържание, което с времето затруднява функционирането на мозъчните клетки.

Оглупяване - Доказано е: хората оглупяват!

Доказано е: хората оглупяват!

19.05.201302800

Съвсем наскоро изследване на британски учени е стигнало до извода, че твърдението на Мърфи: Количеството интелект на планетата е константа, а броя на населението непрекъснато расте не е лишено от логика и достоверност.

Оглупяване - Съществува връзка между зъбите и паметта ни

Съществува връзка между зъбите и паметта ни

26.04.201306719

Съществува връзка между зъбите и паметта. С всеки изваден зъб паметта намалява. Учени ще изследват дали кариесите, протезите и имплантите влияят по същия начин.

Оглупяване - Не спете много, за да не оглупеете

Не спете много, за да не оглупеете

20.09.200909149

При хората, които спят повече от десет часа, рискът от оглупяване е по-голям. Дългият сън е предпоставка за развитие на деменция. Пушенето и консумацията на алкохол също влияят.