Мистичният град Лили Дейл, който е обитаван от призраци и медиуми

Мистичният град Лили Дейл, който е обитаван от призраци и медиуми

Населението на американския град Лили Дейл не надвишава 500 души, но според местните жители тези, които не могат да се преброят, са много повече. Градчето е сочено на свърталище на духове, а голяма част от жителите са медиуми.

1

Общуване с духове

Общуване с духове - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Общуване с духове. Любопитни статии за Общуване с духове от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Общуване с духове.
Общуване с духове - Призоваване на духове

Призоваване на духове

02.09.20134118903

Извикването на дух от отвъдния свят може да не се окаже лесна задача. Има няколко прости стъпки, които ако се опитват редовно и с необходимата концентрация, може да направят този контакт възможен.

Общуване с духове - Ако ви преследва дух

Ако ви преследва дух

01.09.201358474

За да избегнете негативната енергия, която всява с присъствието си неспокойната душа на починал, трябва да проявите голямо търпение и да приложите няколко изпитани техники.

Общуване с духове - Как да различаваме добрия от злия дух

Как да различаваме добрия от злия дух

14.08.201368920

Добрите духoве могат да бъдат обобщени в думата ангел. Това са всички духове, постигнали най-висока степен на развитие, свързващи се с идеята за морално съвършенство.

Общуване с духове - Как да проведем спиритически сеанс?

Как да проведем спиритически сеанс?

10.08.201383579

Хората по природа са любопитни. Те се страхуват от смъртта, за това им е много по-лесно да вярват в идеята, че живота продължава в някаква форма.

Общуване с духове - Предсмъртните видения

Предсмъртните видения

04.07.2013315511

Удивителното е, че няма значение къде е роден човек, в какво вярва или каква религия изповядва. Всички разкази са предсмъртните видения са еднакви по всички краища на земното кълбо.

Общуване с духове - Общуване с духове

Общуване с духове

23.06.2013108275

Феноменът на духовете само потвърждава увереността на много хора в това, че след смъртта човек не престава да съществува. Понякога духовете на починали хора, които не са намерили покой, съществуват заедно с живите.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни