Всички планети стават обитаеми след милион години

Всички планети стават обитаеми след милион години

Учените обясняват факта, че не откриваме извънземни форми на живот във видимите предели на Вселената с това, че Земята е една от първите планети, успели да преминат през всички етапи, необходими за зараждането на живот.

1

Обитаеми планети

Обитаеми планети - Новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Обитаеми планети. Нашите статии за Обитаеми планети от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Обитаеми планети.
Обитаеми планети - НАСА откри планета, която вероятно е обитаема

НАСА откри планета, която вероятно е обитаема

24.07.201523559

Космическият телескоп – Кеплер, на НАСА е открил планета, чиито условия на живот са много близки до земните. Според експертите това най-вероятно означава, че планетата е обитаема.

Обитаеми планети - Стивън Хокинг: Спасението на хората е в заселването на други планети

Стивън Хокинг: Спасението на хората е в заселването на други планети

29.04.201501927

Поредното провокативно изказване направи ексцентричният учен Стивън Хокинг. По време на лекция в операта в Сидни проподавателят в университета в Кеймбридж съобщи, че ако човечеството не напусне Земята до 1000 години, то ще изчезне.

Обитаеми планети - Прогнозират 60 милиарда обитаеми планети

Прогнозират 60 милиарда обитаеми планети

30.07.201301988

Ново изследване показва, че броят на потенциално обитаемите светове, обикалящи червени звезди джуджета, които са най-изобилстващите звезди в нашата галактика Млечен път, може да се е стигнал до 60 милиарда.