Какво вещаят сънищата за различните насекоми

Какво вещаят сънищата за различните насекоми

Почти на всеки от нас му се е случвало да сънува насекоми. Според гадателите те предвещават само нещастия - измама, болест, изневяра, банкрут и т. н. Вижте какво обаче значи всяко отделно насекомо в съня ви

1

Насекоми

Насекоми - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Насекоми. Любопитни статии за Насекоми от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Насекоми.
Насекоми - Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

11.11.201602958

Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

Насекоми - Не убивайте миризливките в дома си, носят ви късмет!

Не убивайте миризливките в дома си, носят ви късмет!

10.10.201608298

Вижте какви успехи ви очакват, ако се появи миризливка в дома ви!

Насекоми - Насекомото, което ще изследва други планети

Насекомото, което ще изследва други планети

30.12.20140620

Изследователите от университета в Билефелд, Германия създадоха иновативен робот, наподобяващ гигантска буболечка. Роботът-насекомо ще се използва за изследване на други планети, пренасяне на стоки, както и по-обстойно изследване на някои насекоми.

Насекоми - Праисторически кръвопиец шашна учени

Праисторически кръвопиец шашна учени

10.07.201401861

Фосили от кръвосмучещо насекомо, обитавало езерата през юрския период и нападало саламандрите, бяха намерени от група палеонтолози, пишат западни издания.

Насекоми - Суормагедон – или последната песен на цикадите

Суормагедон – или последната песен на цикадите

28.05.201302388

На всеки седемнадесет години земните недра се разтварят и милиони насекоми изпълзяват от там за да изпеят последната си песен, преди завинаги да замлъкнат. Суормагедон настъпва за жителите на Америка.

Насекоми - Значение на насекомите за човека

Значение на насекомите за човека

15.04.201304982

Насекомите имат голямо значение за човека. Те са важен икономически елемент. От една страна са полезни, тъй като играят важна роля за поддържане равновесието в природата.

Насекоми - Библейска напаст в казанлъшко село

Библейска напаст в казанлъшко село

07.02.201301732

Странни, тъмносиви на цвят насекоми от няколко дни тормозят жителите на казанлъшкото село Енина. Пълчища от миниатюрните мушички се появили, както описват жителите на пострадалото село, от нищото и покрили всичко.

Насекоми - Суеверия за богомолки

Суеверия за богомолки

07.09.2012017833

Според италианско суеверие, ако човек се разболее, това е предизвикано от факта, че го е погледнала лошо богомолка. Според жителите на Сардиния да се убие богомолка носи голямо нещастие.

Насекоми - Животните, от които се страхуваме

Животните, от които се страхуваме

18.11.201104195

Въпреки че само десет процента от всички змии са отровни, всяка година тридесет хиляди души умират от ухапванията им. Съществуват само пет вида паяци, чието ухапване може да убие човек.

Насекоми - Нинджа уменията на насекомите

Нинджа уменията на насекомите

14.11.20110948

Насекомите имат нинджа умения, които им помагат да оцелеят. Цикадите се крият под земята в продължение на тринадесет години, преди да излетят на повърхността.