Доза ЛСД на ден дава свръхсили на човешкия мозък

Доза ЛСД на ден дава свръхсили на човешкия мозък

Доказано, че когато човек употребява ЛСД, всички части на мозъкът му работят интегрирано, докато в нормално състояние функциите им не са свързани една с друга.

1

Наркотици

Наркотици - Актуални теми и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Наркотици. Любопитни статии за Наркотици от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Наркотици.
Наркотици - Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

Забележителните открития, направени под влиянието на наркотици

09.10.201501583

Широко разпространяван мит е, че някои забранени стимуланти могат да провокират до такава степен креативността на един човек, че той да стигне велики научни открития, засягащи цялото човечество.

Наркотици - Не наркотиците, а аритмия довършила Елвис Пресли

Не наркотиците, а аритмия довършила Елвис Пресли

11.06.201501689

Наскоро нова хипотеза около смъртта на Краля на рока – Елвис Пресли, вдигна на крак почитателите и взриви интернет пространството.

Наркотици - Пещерните рисунки - дело на дрогирани художници?

Пещерните рисунки - дело на дрогирани художници?

18.07.201302265

Изследователи стигнаха до куриозни изводи, след дългогодишно изследване на пещерни рисунки на праисторически хора - твърде вероятно е те да са рисувани от дрогирани първобитни художници.

Наркотици - Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

Метамфетамините – тайното оръжие на Вермахта

22.05.201304112

Най-накрая е открита истинската причина за прословутата немска издръжливост. Оказва се, че едно вълшебно хапче е зареждало германските войници по времето на Втората световна война с енергия.

Наркотици - Любовта е наркотик

Любовта е наркотик

26.11.201106520

Любовта предизвиква зависимост, която може да бъде сравнена само с наркотичната зависимост. Серотонинът, който се намира в антидепресантите, убива любовта.

Наркотици - Музиката ни носи удоволствие като от секс

Музиката ни носи удоволствие като от секс

28.11.201002265

Когато слушаме музика, в мозъка ни се активират участъците, които отговарят за еуфоричните емоции, предизвиквани от секс, храна и наркотици.

Наркотици - Пчелите на планетата измират мистериозно

Пчелите на планетата измират мистериозно

04.11.201004442

Повече от половината пчели на планетата ни са изчезнали. Крилатите труженички са много полезни не само като производители на мед, но могат да откриват наркотици и да определят локацията на мини.