Земетресение на Марс! Учените в ступор

Земетресение на Марс! Учените в ступор

На 6 април 2019 година апаратът Ин Сайт изпрати сигнал за лек трус на Марс. Това е първото регистрирано земетресение и природно явление от този тип на планетата. . .

1

НАСА

НАСА - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо НАСА. Нашите статии за НАСА от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и НАСА.
НАСА - Кучета на Марс?

Кучета на Марс?

08.05.20190288

Бъдещите поколения марсиански кучета, родени и отгледани на безплодната планета, вероятно ще са добре. Но не такова е положението за първото куче, което ще стъпи на Марс

НАСА - Първият човек на Марс ще е жена

Първият човек на Марс ще е жена

13.03.20190330

НАСА съобщи, че в подготвяния полет до Марс жените ще участват наравно с мъжете и най-вероятно първият човек, стъпил на Червената планета, ще бъде жена

НАСА - Защо пред Белия дом има космическа капсула?

Защо пред Белия дом има космическа капсула?

08.12.20180282

На тревната площ пред Белия дом има приличащо на НЛО летателно тяло. Това е просто конструирана капсула на NASA, приспособена за 4 членове на екипажа. Но защо?

НАСА - Необичайни образувания бяха заснети на Марс

Необичайни образувания бяха заснети на Марс

22.09.20180297

Странни релефни образувания, подобни на паяк, бяха заснети на Марс чрез апарата MRO на НАСА. Учените кръстиха интересните форми паяци заради учудващата им прилика с насекомите.

НАСА - Космически лазер ще следи топенето на ледовете! И какво от това?

Космически лазер ще следи топенето на ледовете! И какво от това?

18.09.20180176

Близо 40 процента от полярния лед се е стопил. Експертите алармират, че ако не се вземат мерки, до 70 години повечето крайбрежни мегаполиси по света ще бъдат под вода, а климатът на Земята ще се промени

НАСА - След десетилетия: Откриха истинския убиец на галактики!

След десетилетия: Откриха истинския убиец на галактики!

18.09.20180399

От десетилетия в астрономическата наука съществува теорията, че някъде в необятния Космос съществува мистериозен и зловещ убиец на галактики

НАСА - Защо на Луната се появява човешко лице? Вижте обяснението

Защо на Луната се появява човешко лице? Вижте обяснението

12.09.20180906

Много от нас, вглеждайки се в Луната, остават с впечатлението, че виждат образ на човешко лице. Оказва се, че това е илюзия, която се дължи на намагнетизиран прах, оставен от древна лава.

НАСА - Правилата, които астронавтите на НАСА спазват за по-добър сън

Правилата, които астронавтите на НАСА спазват за по-добър сън

17.08.201801481

Обикновено подценяваме нуждата си от пълноценен сън, но когато недоспиването стане хронично, усещаме последиците. Астронавтите на НАСА отлични знаят това и изпълняват няколко ритуала, които им помагат да спят по-добре.

НАСА - 7 научни доказателства, че Земята не е плоска

7 научни доказателства, че Земята не е плоска

11.07.20180996

През последната година все по-силно се разпространява конспиративната теория, че Земята е плоска и НАСА са ни излъгали, но според учените и сами може да проверите и да разберете, че планетата ни е кръгла.

НАСА - Сензационно! НАСА откри форми на живот на Марс

Сензационно! НАСА откри форми на живот на Марс

08.06.201801058

На Марс са открити признаци на живот, съобщи НАСА на официална прес конференция, която се проведе вчера, 7 юни. Откритието е направено с марсохода Кюриосити.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни