Откритието на годината! Смъртоносно езеро се крие под море

Откритието на годината! Смъртоносно езеро се крие под море

Американски учени са открили езеро, което до този момент не е можело да се види на картата, понеже се намирало под море на дъното на Мексиканския залив.

1

Метан

Метан - Последните теми и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Метан. Нашите статии за Метан от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Метан.
Метан - Метан и органични съединения доказват живота на Марс

Метан и органични съединения доказват живота на Марс

18.12.20140913

Ново откритие на американския марсоход Кюриосити доказва, че на Червената планета съществуват условия за живот. Представители на НАСА съобщиха, че на Марс има метан и органични съединения.

Метан - Акито на астронавтите се превръща в биогориво

Акито на астронавтите се превръща в биогориво

10.12.20140512

Аки-то на астронавтите да се превръща в гориво – това е новата идея на учените от университета във Флорида. Те са разработили иновативна технология, чрез която екстрементите на астронавтите ще се превръщат в метаново гориво за космическите кораби.

Метан - Разкриха мистерията на Бермудския триъгълник

Разкриха мистерията на Бермудския триъгълник

12.09.2013091595

Многобройните легенди за Бермудския триъгълник бяха разбити от австралийски учени. При изследване на повърхността под Атлантическия океан учените откриха големи количества метан

Метан - Арктика без ледове до 20 години

Арктика без ледове до 20 години

10.11.200902303

Арктика е заплашена да остане без ледена покривка до 20 години заради глобалното затопляне. Топенето на ледовете образува езера, които отделят метан. А той също води до затопляне.