Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

Тайното общество на Бохемския клуб са новите господари на света

От 2 века насам около т. нар. Бохемско блато в Калифорния се събират представители на световния елит, сред които политици, музиканти и художници, за да изпълняват зловещи религиозни обреди. Тяхното братство се нарича Бохемският клуб.

1

Масони

Масони - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Масони. Любопитни статии за Масони от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Масони.
Масони - Тайните общества, променили света към по-добро

Тайните общества, променили света към по-добро

18.12.201602166

Тайните общества отдавна са обект на общественото внимание. Най-честата причина за това, разбира се, е, че те са тайни. Обикновено хората ги разглеждат като зли, корумпирани и коварни институции, които искат да правят зло на човечеството.

Масони - Любопитни факти за масоните

Любопитни факти за масоните

24.05.201604311

Всички са чували теории, че масонството е уж скрит древен орден, чиито членове се стремят към постигане на глобално господство чрез нов световен ред. Колко от нас наистина знаят нещо съществено по темата?

Масони - Братство на масоните – идеология и конфликти

Братство на масоните – идеология и конфликти

27.09.201304263

От френски език думата масон означава строител, зидар. По времето на Средновековието и Ренесанса масоните са били единствените граждани, на които е разрешавано свободно да пътуват от една държава в друга.

Масони - Българските масони и АЕЦ Белене

Българските масони и АЕЦ Белене

16.06.201308722

Каквато и да е съдбата на втората българска атомна електроцентрала в едно не бива да се съмнявате – тя ще бъде решена от масоните-победители в битката за икономически отрасъл Енергетика.

Масони - Възникване на масонството

Възникване на масонството

14.06.201304626

Общия брой на самоопределящите се като свободни зидари (масони) е едва 0. 07 процента от цялото население на планетата. Което би било една пренебрежително малка цифра, ако не ставаше дума именно за масони.

Масони - Любопитни факти от живота на Моцарт

Любопитни факти от живота на Моцарт

27.02.2013013005

Изключителните му способности стават плод на научни изследвания, а църквата вижда в него Божията намеса. Моцарт има дарба да композира опера за седмица и да възпроизвежда дадено произведение, дори да го е чул само веднъж.

Масони - Статуята на свободата в Ню Йорк дадена от френски масони

Статуята на свободата в Ню Йорк дадена от френски масони

13.12.201203188

Вавилонската богиня Ищар и римската Либертас - майка на блудниците и на гнусотиите на земята са шаблон за американската Статуята на свободата.

Масони - Бенджамин Франклин и масонството

Бенджамин Франклин и масонството

23.11.201203351

Бенджамин Франклин е известен и с членството си в масонството. На американското общество Франклин оставя ценности, като брака, пестеливостта, образованието, упоритата работа и обществен дух срещу авторитаризма.

Масони - Каква музика слушат масоните?

Каква музика слушат масоните?

18.11.201207934

Замисляли ли сте се какво правят тези невидими и недосегаеми за нас хора? На какви курорти почиват, каква храна приемат, но най–вече каква музика слушат?

Масони - Масони ли са Моцарт и Хайдн?

Масони ли са Моцарт и Хайдн?

16.11.201202221

Известен факт е, че бащата на В. Моцарт - Леополд е член на ложата Zur wahren Eintracht , в която по–късно членува и Франц Дж. Хайдн.