Методи за премахване на уроки

Методи за премахване на уроки

Не подценявайте урочасването, то може да ви накара да се чувствате изключително зле. Имайте наум тези ритуали и червен конец под ръка, за да не ви ловят лоши очи.

1

Лоши очи

Лоши очи - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Лоши очи. Материали за Лоши очи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Лоши очи.
Лоши очи - Символика и влияние на Окото на Назар

Символика и влияние на Окото на Назар

01.10.2013765529

Окото на Назар – така се наричат сините мъниста, изработени като очи, които всеки един от нас е виждал и най-вероятно притежава. Синьото око или назар бонджук, както още се нарича, е един от най-разпространените амулети в Турция, Сирия, Египет, Армения

Лоши очи - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013228756

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Лоши очи - Уроки

Уроки

01.03.2013023006

Евреите казват кайн айнорах - да не ти е уроки, всеки път, когато похвалят или изтъкнат някого, заради неговите късмет и щастие. Заклинанието се използва от огромен брой хора вече четири хиляди години. Може би наистина е ефикасно.

Лоши очи - Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

11.10.2012015631

Ако работата ви е свързана с устен контакт с много хора, ще ви защити обикновената безопасна игла. Закопчайте я от вътрешната страна на дрехата си в района на сърцето.

Лоши очи - Талисман от нефрит носи здраве и дълголетие

Талисман от нефрит носи здраве и дълголетие

15.02.201109398

Талисманът от нефрит зарежда със здраве, пази от зли духове и дарява с дълголетие. Нефритът е известен като императорски камък. От лоши очи пази талисман от нефрит, окован със сребро.

Лоши очи - Силата на погледа или как може да те урочасат

Силата на погледа или как може да те урочасат

08.01.2010028451

Някои хора имат сила на погледа, която може да убие човек или да наруши нормалното функциониране на органите му. Такива случаи са описвани още от прочутия лечител Авицена. Уроки и урочасване.